Valokuvatuotteita Pohjois-Karjalasta

Olen vähentänyt tilaustyönä tehtäviä kuvauskeikkoja mutta kaluston uusimisen ansiosta pystyn jälleen rajoitetusti ottamaan vastaan kuvaustilauksia, esim. hää- tai hautajaiskuvauksia. Keskityn kesän 2019 aikana "kyläkohtaisten" kuvatuotteitten valmistukseen ja kattavampaan tarjontaan Pohjois- Karjalan alueella.


Luotettavaa palvelua jo vuodesta 2004.
Valokuvaukset: Matti Kuivalainen AFIAP. Kuvakäsittelyt ja kuvatuotevalmistus: Kuvapaja Kuivalainen Y-tunnus: 1877501-5. Alv.rek. Liperi
Yhteydenotot: Tilaus -palautelomakkeella ( tulee suoraan sähköpostiini ) tai puhelimella 0405801373. Tervetuloa asioimaan !

Seuraavat, Pohjois-Karjala-aiheiset kuvatuotteet ovat tilattavissa kauttamme tai ostettavissa jälleenmyyjiltämme :
Klikkaa allaolevaa tuoteryhmän nimeä niin pääset tutustumaan aiheeseen tarkemmin ( sivujen uudistus tosin pahasti kesken, pahoittelen):

Tässä esitellään ajankohtaisimmat asiat tuotteistamme ja myyntipaikoista


Uutta tuotantoa: Kyläkassit. Lujatekoiset , kankaiset ostoskassit joissa on paikkakuntakohtainen valokuva. Kasseja voidaan omassa "tehtaassamme" tuottaa yksilöllisesti varsin nopealla aikataululla, jos sopiva paikkakuntakohtainen valokuva löytyy arkistosta (tai on kuvattavissa säitten puolesta). Pienetkin erät valmistamme nopeasti ja edullisesti. Kysy lisää meiltä !

Kassin koko on n.38x42 sm. Kassin hinta kauttamme ostettaessa on 14 euroa / kpl. ( sis.24 % Alv. ja toimituksen postitse).

Oheisen kuvan mukainen kassi on ostettavissa kauttamme tai suoramyyntiliike Aito Tavara :ssa
Liperin kirkonkylällä. Lieksa ja Koli aiheitakin Lieksassa myy Taito Pohjois-Karjalan Lieksan myymälä os. Pielisentie 22. Mänkee sinne ja ostakkee !
Muut paikkakunnat, joita kuvaavia ekokasseja saa jo nyt ovat ( laitan kuvia piakkoin näille sivuille ) : Joensuu , Uskalin kylä Kiihtelysvaara , Lieksa, Koli ,Vuonislahti , Ruunaa , Nurmes , Liperi Mattisenlahti , Ilomantsi .Lieksa-aiheisia kasseja on tulossa runsaasti lisää. Omasta arkistostani löytyy harvinaisia kuvia mm. Lieksan keskustan vanhoista , tunnetuista rakennuksista ( mm. Sarkala , Osuuskaupan kiinteistö). Näitä saamme jatkossa ihailla myös ns. kyläkassikuvina Lieksan modernien näkymien ohella. Ohessa kuitenkin harvinaista herkkua 30- luvulta eli Lieksan kuuluisaksi maamerkiksi sittemmin muotoutunut kaarisilta on siinä hiljattain valmistunut. Sillalla kulkee yksinäinen ihminen ( on ehkä "koekävelijä" uudella sillalla). Taustalla näkyy (heikkosti) Lieksan vanha puukirkko ja edelleen pystyssä oleva kellotapuli.

Voin poistaa tarvittaessa kuvasta tuon käsin maalatun tekstin ( omituiset kirjaimet ovat näet olleet silloisen 30 - luvun kirjoittajan käytössä). Kuvaan ei ole lisätty tai siitä poistettu mitään kuvaelementtiä ( ainoastaan enimmät roskat siivottu pois ). Omistan originaalin , jonka aikoinaan ostin jostakin osto-ja myyntiliikkeestä. Kuvaajan nimi ei ole tiedossa mutta valokuvan ottaneen tekijänoikeus on jo vanhentunut. Kauppaneuvoksen Käly ( Taito Pohjois-Karjalan myymälä Lieksassa ) myy tuottamiani Lieksa-aiheisia kasseja. Siellä voi tutustua liikkeen valikoimiin ja ostaa kyläkassin sisälle mojovat viemiset tuttavillenne ja sukulaisillenne. Kuka sitä nyt tyhjän kassin kanssa....

Käykäähän kuva-albumissa vilkaisemassa kassikuvat isompana. Tästä ovesta sinne voi kipaista !Postikortit ns. normi sivusuhteella ( 105 mm. x 148 mm. )
Jälleenmyyntihinta 1,25 € / kpl + postituskulut 1,50 - 5,00 € lähetysPostikortit ns. panoraamakokoa ( 105 mm. x 210 mm. )
Jälleenmyyntihinta 1,25 € / kpl + postituskulut 1,50 - 5,00 € lähetys


Jääkaappimagneetit ns. panoraamamallia tai ns. normi sivusuhteella.

Jälleenmyyntihinta 5,50 € / kpl. Tilauksen ollessa viisi (5) kappaletta tai enemmän niin toimitus- ja postituskulut ovat 0 euroa !

Jääkaappimagneetteja toimitetaan myös blankkona
Tee-se-itse - ihmisille ( DIY ). Jälleenmyyntihinta lasinkirkkaille acryylikehyksille magneetteineen on vain 2,50 €/ kpl. Tilauksen ollessa 10 kpl. tai enemmän niin toimitus - ja postiuskulut ovat 0 € !