Täältähän laatutuotteitamme saa:

Matti Kuivalainen myy kehittämiään ja valmistamiaan P-Karjala-aiheisia tuotteita eri myyntitapahtumissa( Liperissä , Lieksassa, Joensuussa , Nurmeksessa, Vuonislahdessa jne.). Tapahtumamyyntiä on eniten luonnollisesti kesäisin, mutta allaolevassa kuvassa hän touhuaa kioskissaan Kontiolahden ampumahiihtostadionilla. Valokuva: Osmo Kekäläinen

Allaolevat yritykset myyvät tuotteitamme:

Hotellin respan vitriinistä voi ostaa mm. Koli-postikorttejamme ja - jääkaappimagneetteja.
Lisätietoja hotellin aukioloajoista yms. saat täältä .

Kolin matkailuneuvonta/ Täällä myydään mm. Koli-aiheisia, ekologisia kangaskasseja ja
Kolin Matkailuyhdistys ry muita valokuvatuotteita ( postikortteja ja jääkaappimagneetteja)

Aukioloajat tästä
Kolin kylällä
Ylä-Kolintie 2
83960 Koli
p. 045 138 7429
info[at]koli.fi

Taito Pohjois-Karjala myy tuotteitamme Joensuun Taito Shopin lisäksi
myös Lieksan Taito Pohjois-Karjala - myymälässään. Siellä osoite on Pielisentie 22. Valikoimiin kuuluu jääkaappimagneettien ja postikorttien lisäksi myös ekologiset kangaskassit varustettuna mm. Lieksa, Ruunaa, Vuonislahti, Koli-aiheisin valokuvin. Painettuna mm. Lieksan kaarisilta silloin se oli uusi ja juuri valmistunut.

Liperi-aiheisia jääkaappimagneetteja , postikortteja ja ekologisia kangaskasseja ( Liperi-aihein - tietysti ) myydään Liperin kirkonkylällä Aito Tavara - myymälässä , Keskustie 1. Puh. 0400 302791. Mänkee sinne "hyvän sään aikana" kun näitä tuotteita tehtailtiin alkuun varsin rajoitetusti !
Riikosen leipomon myymälä Joensuussa (kävelykadulla OP:n talossa) myy jääkaappimagneettejamme.
Kolinportin lahjatavaramyymälässä ( klikkaa ) on kattava valikoima Koli - aiheisia postikortteja ja - jääkaappimagneetteja.

Carelicum Joensuu : Myynyt tuottamiamme postikortteja jo vuodesta 2004Joensuu- aiheisia postikortteja ja jääkaappimagneettikuvia ovat ansiokkaasti kuvanneet Joensuun Kameraseura ry:n jäsenet. Seura saa myyntituotoista hiukan tuloja toimintansa tukemiseksi ja kuvaajat kulukorvausta kuvausmatkoistaan. Uutuutena siellä ovat myynnissä P-Karjala-aiheiset, ekologiset kangaskassit. Kasseihin on painettu huippulaadukas valokuva Joensuusta, Kolilta , Kiihtelysvaarasta ( mm. Uskalin ja Hyypiän kyliltä). Kassien hinta vain 11 euroa kassi ( sisältää Alv.24 % ) Kyllä kannattaa käydä ostoksilla siellä. Mikäpä olisikaan sen parempi viemisenä tai lahjana kuin ns. kyläkohtainen kassi täydennettynä mukavalla sisällöllä !

Vuonislahden Soroppi myy herkullisten ruokien lisäksi mm. Vuonislahti - ja Koliaiheisia kuvatuotteitamme. Valikoimassa postikortteja, jääkaappimagneetteja ja ns. kyläkasseja (ekologisia kauppakasseja joihin painettu huippulaadukas kyläkohtainen kuva).