Täältähän laatutuotteitamme saa:

Matti Kuivalainen / Kuvapaja Kuivalainen Tmi. myy kehittämiään ja valmistamiaan P-Karjala-aiheisia tuotteita eri myyntitapahtumissa( Liperissä , Lieksassa, Joensuussa , Nurmeksessa, Vuonislahdessa jne.). Tapahtumamyyntiä on eniten luonnollisesti kesäisin, mutta allaolevassa kuvassa hän touhuaa kioskissaan Kontiolahden ampumahiihtostadionilla. Valokuva: Osmo Kekäläinen

Allaolevat yritykset myyvät tuotteitamme:

Hotellin respan vitriinistä voi ostaa mm. Koli-postikorttejamme ja - jääkaappimagneetteja.
Lisätietoja hotellin aukioloajoista yms. saat täältä .

Kolin matkailuneuvonta ry. Täällä myydään mm. Koli-aiheisia, ekologisia kangaskasseja ja muita valokuvatuotteita ( postikortteja ja jääkaappimagneetteja)

p. 045 138 7429
info[at]koli.fi
Ylä-Kolintie 2, 83960 Koli


Wanhan Koulun puoti
Vuonislahdessa myy Lieksa ,Koli ja Vuonislahti-aiheisia kuvatuotteitamme. Valikoimassa postikortteja, jääkaappimagneetteja ja ns. kyläkasseja (ekologisia kauppakasseja joihin
painettu huippulaadukas kyläkohtainen kuva).

Tmi Tarja Mustonen Ompelimo Nokkosnuttu Ylä-Kolintie 283960 Koli
puh. 040 5697083

info@nokkosnuttu.fi
www.nokkosnuttu.fiTaito Pohjois-Karjala myy tuotteitamme Joensuun Taito Shopin lisäksi
myös Lieksan Taito Pohjois-Karjala - myymälässään. Siellä osoite on Pielisentie 22. Valikoimiin kuuluu jääkaappimagneettien ja postikorttien lisäksi myös ekologiset kangaskassit varustettuna mm. Lieksa, Ruunaa, Vuonislahti, Koli-aiheisin valokuvin. Painettuna mm. Lieksan kaarisilta silloin se oli uusi ja juuri valmistunut.

Liperi-aiheisia jääkaappimagneetteja , postikortteja ja ekologisia kangaskasseja myydään Liperin kirkonkylällä entisen Meijerin alueella Myllypuodissa (entinen Aito Tavara).Konditoria -kahvila Mocca Liperin kirkonkylän keskustassa myy Liperi-aiheisia postikorttejamme ja - jääkaappimagneetteja. Katso tästä linkistä liikkeen aukioloajat ym. tärkeät tiedot!Riikosen leipomon myymälä Joensuussa (kävelykadulla OP:n talossa) myy jääkaappimagneettejamme.
Kolinportin lahjatavaramyymälässä ( klikkaa ) on kattava valikoima Koli - aiheisia postikortteja ja - jääkaappimagneetteja.

Carelicum Joensuu : Myynyt tuottamiamme postikortteja jo vuodesta 2004.
Joensuu- aiheisia postikortteja ja jääkaappimagneettikuvia ovat ansiokkaasti kuvanneet Joensuun Kameraseura ry:n jäsenet. Seura saa myyntituotoista hiukan tuloja toimintansa tukemiseksi ja kuvaajat kulukorvausta kuvausmatkoistaan. Uutuutena siellä ovat myynnissä P-Karjala-aiheiset, ekologiset kangaskassit. Kasseihin on painettu huippulaadukas valokuva Joensuusta, Kolilta , Kiihtelysvaarasta ( mm. Uskalin ja Hyypiän kyliltä). Kassien hinta vain 11 euroa kassi ( sisältää Alv.24 % ) Kyllä kannattaa käydä ostoksilla siellä. Mikäpä olisikaan sen parempi viemisenä tai lahjana kuin ns. kyläkohtainen kassi täydennettynä mukavalla, paikkakunnan omaa tuotantoa olevalla sisällöllä !